Om os

Velkommen <3

Velkommen hos Me&Mommy - et univers af sko til hele familien - kvinder, herrer og børn <3 Derudover forhandler vi tøj fra kendte brands til både kvinder og børn. Vi er super stolte af vores lille univers og hvor hver enkelt sko og tøjdel er nøje udvalgt. Du finder her på siden tøj til de kære små fra str. 50-122 samt alt indenfor sko til dine børn – prewalkers, sneakers, sko, gummistøvler, futter…

Vores kvindetøj spænder bredt i smag og størrelse – vi forhandler tøj fra str. 34 til str. 54.

Vi fører et stort udvalg indenfor sko – både til den unge teenager og til den modne kvinde og mand. Lige fra sneakers til sandaler, fra komfort sko til fede stiletter! 

Hos Me&Mommy elsker vi den personlige og nærværende kundekontakt og derfor skal du da vide lidt om os <3


Fysisk butik i Dronninglund

Vi er en familievirksomhed, som har eksisteret i 25 år. Vi har derfor en solid forretning, hvor vi kender de fleste af vores kunder rigtig godt – og det elsker vi!

Vi har fysisk butik i Dronninglund, ca. 40 km nord for Aalborg – hvor vi altid står klar med personlig og ærlig hjælp. Vi elsker den personlige kontakt med vores kunder, hvor vi også tit snakker om andet end lige tøj og sko.

Vores fysiske butik består af 3 dele. En skobutik, som hører under kæden Skoringen, hvor du kan finde sko til hele familien. I sammenhæng hermed har vi en tøjbutik, som hedder Laura – opkaldt efter min oldemor. Her finder du dametøj til en hver smag og i alle størrelser.
I foråret 2021 startede vi en afdeling med børnetøj i butikken, som vi håber i tager rigtig godt imod.


Webshop - Me&Mommy

I foråret 2021 har vi taget springet og startet denne webshop. Navnet Me&Mommy kom egentlig hurtigt til os og den refererer til familie-virksomheden - forholdet mellem min mor og jeg <3

Vi brænder for at vores kundekontakt skal være personlig, nærværende og med en snert af familie. Vi håber du kan mærke den følelse igennem skærmen – både når du betjener vores webshop eller finder inspiration igennem vores facebook og instagram.


Hvem er vi?

MARIA

Det er mig, som primært står for den daglige drift af webshoppen og de sociale medier.

Kort om mig: Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet i sygeplejen i 8 år på en akut afdeling. Men har her i foråret 2021 taget springet og startet denne webshop med min mor. Jeg er bosat i Dronninglund med min kæreste og vores 2 piger. Ida på 4 år og Signe på 3 år - dem ser i løbende, som vores små
husmodeller.

Før min tid som sygeplejerske, arbejdede jeg også i skobutik og aldrig helt givet slip på faget. Nu går jeg all-in på at skabe en webshop der rummer sko til hele familien samt tøj og sko til kvinder og vores kære små. Alt det jeg selv elsker!

Jeg vil til hverdag også være at finde i vores fysiske butik i Dronninglund. Så kom endelig og hils på.

HELLE 

Helle er min mor og ejer af vores fysiske butik. Hun har drevet den fysiske butik i Dronninglund i mere end 20 år sammen med hendes mor (min mormor) og det øvrige skønne personale. Min mormor er nu stoppet i butikken, og min mor driver den nu selv videre.

Du kan dog på enkelte dage godt finde alle 3 generationer i butikken – en stor kærlig familie, som alle står klar til at hjælpe dig.

Min mor elsker hendes fysiske butik, hvor hun er at finde stort set hver dag. Hun elsker den personlige og nærværende kundekontakt. Så kom endelig ned og gør en god handel med hende.

Udover min mor og jeg er der 3 ansatte i den fysiske butik, som alle står klar til at hjælpe dig.

Kundeservice:

Vi går meget op i personlig og nærværende kundekontakt. Så tøv endelig ikke med at give os et kald.
Tidsrum: mandag-fredag 10-17 og lørdag 10-12.
Vi står også altid klar på både mail og facebook – så skriv endelig til os.
Vi håber i ligger en ordre, og vi vil gøre alt for i får den bedste service I som kunder fortjener.
Men vi vil bestemt også elske, hvis I gjorde turen forbi vores fysiske butik <3

Vi ses..

Kontakt os:

Vores fysiske butik finder du her:
Stationsvej 1, 9330 Dronninglund
Tlf. 62264100
Mail: info@meandmommy.dk
Følg endelig med på de sociale medier <3
Facebook: Skoringen Dronninglund
Instagram: MeandMommy.dk

Webshoppen drives fra samme adresse og du kan altid hente dine onlinebestillinger i butikken.